De jaarlijkse rommelmarkt voor de Ingense Kerk wordt georganiseerd op zaterdag 16 juni van 9.30 tot 15.00 uur. Een grote groep enthousiaste vrijwilligers is er weken van te voren al druk mee. Er zijn nog steeds loten te koop, daarmee zijn tijdens de rommelmarkt mooie prijzen te verdienen.

En ook dit jaar is er weer om 10.30 uur het verkoop bij opbod. Met een aantal unieke spullen zoals o.a. spiegels, tin, zinken spullen, oude ambachtelijke materialen, antiek en curiosa.Hierna volgt het rad met allerlei prijzen.

Bent u op zoek naar aanvullingen op het meubilair of het servies, misschien iets voor buiten of decoraties voor binnen en niet te vergeten gebruikte boeken, elpees en beeldmateriaal op de grote boekenkraam (maar liefst 5 kramen) of puzzels, spellen en speelgoed, kom dan zaterdag 16 juni naar het Ingense dorpsplein.

Alleen de sfeer is al de moeite waard om het plein over te lopen. Voor een hapje en drankje zijn ook alle ingrediënten aanwezig. Even een spelletje voor jong en oud en daarnaast een springkussen voor de kinderen. Bent u er op tijd bij dan is er nog vers fruit of zijn er eigengemaakte decoraties voor in de tuin of in huis.

Aan het eind van de middag zijn er de trekkingen van alle verlotingen. Dus noteer het vast in uw agenda: tot ziens op 16 juni op het plein!